ACTIVITAT 2008

NADAL 

 Per Nadal hem fet motius nadalecs i hem guarnti la biblioteca

  24 d’octubre DIA DE LA BIBLIOTECA

S’han fet dos conta-contes per al dia 24 d’octubre el va fer Felip Kervarec i el dimecres 15 el va fer Evelyn Garcés









LA CAIXA RURAL ENS HA DONAT UN ORDINADOR

La CAIXA RURAL ens ha donat un Equip Informàtic, gràcies a esta donació els usuaris de la Biblioteca en l’actualitat disposen de 6 equips informàtics amb connexió a Internet.

Des d’ací agraïm a la CAIXA RURAL la donació que ha fet a la Biblioteca.     



                                          
              
    
 LECTURA DRAMATITZADA
 El divendres 6 de juny a les 9’30h de la nit, al Saló d’Actes de la Casa la Cultura es va fer una Lectura Dramatitzada del "Joan, el cendrós" llibre de teatre juvenil de Carles Alberola, que ha sigut adaptat per Rafa Miragall de la "Companyia Górmic Espectacles" per fer la Lectura. Rafa i Miriam van ser els que la van dramatitzar, i ho van fer molt be, l’únic problema que hi va haver i crec que prou greu va ser la falta de públic, he de donar les gràcies a la gent que va vindre, però he de lamentar la poca afluència de públic, ja que quan s’organitze alguna Activitat Cultural sempre esperes més col.laboració, un poc més d’acollida. ¡ Però que li hem de fer….!


       

Taller d’Animació a la Lectura
S’ha fet un Taller d’Animació a la Lectura a carrec de "Món d’Animació" per als dies 6, 13, 20 de maig de 17’30 a 18’30 per a P4 i P5 de Infantil i de 18’30 a 19’30 per a 1r. i 2n de Primària. S’han contat contes com "Pototet i Pototeta" (conte popular) ; "La talpeta que volia saber qu li havia fet allò en el cap" (ed. Kalandrala) ; "El lobo sentimental" (ed. Colimbo) "Sóc el més ben plantat" ; "Caca de vaca",…

En esta activitat es pretén ensenyar les possibilitats que te la Biblioteca, mitjançant la narració de contes i la lectura es converteix en màgia a on passen moltes aventures fantàstiques, on el xiquet juga amb les paraules, riu i crea amb els llibres, relacionat la biblioteca amb un món divertit i meravellós.

A continuació teniu unes quantes fotos representatives d’esta activitat, corresponen als dies 6 i 13 i hi han fotos del dos torns que es van fer.










 Narració oral
Per al dia 29 d’abril a les 18h. es va fer una sessió de narració oral amb Salva el Mussinnacitu, sessió "Contes contats" per als xiquets i xiquetes de totes les edats. Contes de fantasia, d’aventures, de fades, de bruixes, de princeps,…. històries que els deixaran bocabatats i amb un somriure tota la sessió per a transportar-los a eixe món màgic on es troben i que són els contes.
Així celebrarem en un poc de retràs el dia del llibre "23 d’abril".
A continuació teniu unes quantes fotos.












 Dia Internacional del llibre infantil
El dia 2 d’abril se celebre el Dia Internacional del llibre infantil amb esta data es commemora el naixement de Hans Christian Andersen, autor que ha publicat més de 150 contes i que alguns d’ells han sigut traduïts a més de 140 idiomes. Este any no em contat contes del autor si no que hem escollit altres, encara que si que he fet una xicoteta introducció a este dia i a l’autor. Evelyn Garcés Montañes ens ha contat el Conte de "El Gat amb Botes" adaptat un poc al poble de les Coves i jo he contat el conte de "Quiquet l’elefantet s’ha perdut" ajudada d’uns animals de peluix i dels xiquets. Desprès hem fet una titella de l’elefant Quiquet, tots se ho han passat molt bé.












Comentarios