CONTACONTES per celebrar el Dia del LLibre Infantil i Juvenil

El dissabte 31 d'abril per commemorar el Dia del Llibre Infantil i Juvenil, Evelyn Garcés ens ha fet un Contacontes junt amb el seu marit Raül Marín.

Els contes que en ha contat, han estat complementats amb la projecció de les seqüències de les escenes dels contes i amenitzats amb el so de la guitarra, cosa que ha anat a càrrec de Raül, fent així més atractiva i emocionant la narració


Per començar ens han contat "El cicle de l'aigua", conte educatiu del cicle que l'aigua, el conte ens conta com una goteta d'aigua de la mar, és evaporada pels núvols, després per la pluja fa cap al riu que acaba desembocant a la mar. La goteta acaba com havia començat sent una goteta d'aigua de la mar.


Després ens ha contat "El sastre valent", conte de Hans Christian Andersen, autor per el que es commemora amb esta data, el seu naixement, un 2 d'abril de 1805 a la ciutat danesa de Odense.

Evelyn amb disfresses que ha portat, ha fet que els xiquets que s'han oferit voluntaris, representaren algunes de les escenes més representatives del "El sastre valent"


Han sigut molts els xiquets que han vingut i que gràcies, a Evelyn i a Raül, ho han passat d'allò més bé.

Ací teniu unes quantes fotos representatives de l'acte

Comentarios