DÍA DEL LLIBRE

CONTA-CONTES A LA BIBLIOTECA

Per a commemorar el 23 d'abril dia del llibre, el passat dimecres 16 d'abril es va fer un conta-contes en anglès a la biblioteca, va anar a càrrec de la professora i escriptora Pilar Bellés Pitarch, ella és llicenciada en filologia anglesa i a més d'exercir com a professora d'angles és l'autora de nombrosos llibres per a xiquets, encara que també a escrit llibres per adults, treballant la igualtat i els drets de la dona o el de la manipulació de sofris, con ara l'últim que ha tret “Reunión de colegas” que va presentar el 13 d'abril a la Fonda en un acte que va organitzar l'Associació d'Ames de Casa.

Entre els llibres per a xiquets hi en té de bilingües, sols en angles, o de plurilingües, la major part d'elles recullen xicotets contes que tenen de fons un valor moral que mostrar-nos, de temàtica molt variada semblant als contes tradicionals, d'històries fantàstiques o com d'altres dedicats a dies especials com són els nadals, les pasqües, harloween,... o d'altres llibres que recullen contes, poesíes i frases útils per a l'ensenyança de la llengua anglesa.

L'escriptora Pilar Bellés ens va fer l'activitat en angles de manera desinteressada, i en acabar va exposar alguns dels seus llibres, que va signar i dedicar, la biblioteca va adquirir "Com fer alumnes creatius?" és un interessant llibre que recull 44 contes per a xiquets des de infantil fins a primaria, el llibre és plurilingüe, els contes els podem trobar en valencià, castellà i angles, un llibre molt interessant per a practicar la lectura en els diferents idiomes.

El conta-contes el va fer en angles i anava destinat per als xiquets de 3 a 9 anys, amb l'ajuda d'un projector va anar narrant, cantant i ballant les diferents parts i seqüencies, els xiquets que van vindre s'ho van passar d'allò més be, encara que no en van vindre molts.

Des d'ací li agraïm a Pilar Bellés Pitarch la seua col·laboració, gràcies per fer una activitat per al dia del llibre a la nostra biblioteca.